ПРОИЗВОДСТВО И ДОСТАВА НА СЕКАКОВ ВИД НА БЕТОНСКИ ШАХТИ И БУНАРСКИ ПРСТЕЊА

 
 
 
 

УСЛУГИ

 

 
Е.А.С Комерц е специјализирана фирма која се бави со:
 
 

ископи на:

 

 
 
  • бунари за вода
  • шипови за заштита на објекти
  • потпорни ѕидови
 
 
 

производство на:

 

 
 
  • бетонски прстења
  • шахти
  • заштитни капаци
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 

 
Е.А.С. КОМЕРЦ е семејна компанија која е основата 2007 година.
Основна дејност е производство, достава и монтажа на секаков вид бетонски префабрикати (бетонски шахти и бетонски прстени) и изведба на водоснабдителни бунари (длабоки цевасти и плитки пробни и експлоатациони бунари за водоснабдување на населени места, индустриски капацитет, рурални подрачја и сл.).
Покрај тоа вршиме и ископ на шипови, заштита на градежни јами, санации на клизишта и потпорни ѕидови со метод на армирно бетонски шипови, специјални фундирања на објекти со употреба на армирано бетонски шипови со дијаметар од 600-1200 мм, спеццијални фундирања на објекти со употреба на шљунчани шипови со хидраулично збивање, специјални фундирања на објекти преку употреба на готови бетонски, метални и дрвени колови преку метод на вибрационо набивање, ископи на канализациона мрежа и сл.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

проекти

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
*